Wil je ook een week lekker zingen en swingen? In koor naar grote hoogte stijgen? Meld je dan aan voor de zangweek…

zangweek in frankrijk workshop vakantie

Wow, wat een geweldige workshop was dit. Ik loop zingend de deur uit en zit vol energie…

Klik hieronder voor meer informatie over data, prijs, invulling en docent. Kijk je via tablet of mobiel? Klik dan op het icoon met de 3 liggende streepjes.

[rtbs name=”zang-pop-soul”]

button-oranje-balk-check-of-boek-pijl-breed-2

wittebalk

Pak je kans, doe mee…

Ook als je geen ervaring hebt ben je welkom in deze zangworkshop. Het wordt zeker een inspirerende week, met veel lol en lekker swingen.

We gaan voor magische momenten

Wanneer stemmen in harmonie en timing samenkomen ontstaat er magie. Je wordt opgetild door elkaar en er is alleen maar ontroering en plezier. Dat soort momenten zul je in deze week zeker meemaken.

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen

Dat is toch helemaal fijn, het is niet nodig om ervaring te hebben in het zingen. Mariecke gaat er van uit dat iedereen die wil zingen, kan zingen. Zij schept op een natuurlijke manier een veilige setting voor je om je stem naar boven te laten komen.

Balans tussen jouw stem en die van de groep

We gaan ons ook focussen op de balans tussen jouw eigen stem en het tegelijkertijd afstemmen op de groep. Niet altijd gemakkelijk om te doen, maar je krijgt tips om dit te versterken. En met voldoende oefening gaat dit zeker lukken.

Iedereen heeft soul in zich…

De keuze van songs staat niet vast, maar je gaat genieten van de vele pop-, soul- en blues-classics. Er is zoveel moois om uit te kiezen. Maar wat denk je van de ‘Songs in the key of life’ van Stevie Wonder,’New York, New York’ van Alicia Keys, ‘Spread your wings’ van Queen en ‘Because’ van de Beatles? Allemaal stuk voor stuk klassiekers die je gegarandeerd laten swingen.

Extra – Masterclass van Mariecke

Aan het eind van de middag krijg je de kans om ook een Masterclass te volgen bij Mariecke. Wil je aandacht voor jouw eigen stem? Heb je een lied dat je beter wilt leren zingen? Dan is daar ruimte voor. Informatie hierover krijg je bij de aanmelding.

zangvakantie in frankrijk samen zingen koor

Kies voor deze zangvakantie…

  • als je (beter) wilt leren zingen van een ervaren docent
  • geniet van samen zingen met andere enthousiaste zangers
  • met extra masterclass voor het verbeteren van jouw stem
  • ontspan aan en in het zwembad, van de heerlijke vegetarische maaltijden en van veel lachen!
  • laad je tegelijkertijd op met nieuwe energie

wittebalk

button-oranje-balk-check-of-boek-pijl-breed-2

 

Klik hieronder voor meer praktische informatie. Kijk je via tablet of mobiel? Klik dan op het icoon met de 3 liggende streepjes.

[rtbs name=”praktische-info”]