Deze yoga workshop is voor iedereen, van beginner tot meer ervaren
Kom ontspannen op onze mooie plek in Frankrijk

yogaweek vakantie frankrijk

“Deze yogaweek was een cadeau aan mijzelf. Tijd en ruimte om echt even stil te staan. Heerlijk!”

Klik hieronder voor meer informatie over data, prijs, invulling en docent. Kijk je via tablet of mobiel? Klik dan op het icoon met de 3 liggende streepjes.

[rtbs name=”yoga”]

button-oranje-balk-check-of-boek-pijl-breed-2

Bekijk een van de 6 korte video’s…

Onze yogadocenten en gasten vertellen over hun ervaringen, je proeft de sfeer van de yogaweek… en in video 6 gaan we op z’n kop :-) Klik op de 3 streepjes in de hoek om te switchen tussen de video‚Äôs.

Weg van de drukte en stress

Wie yoga heeft beoefend weet wat voor een ontspanning het kan geven, zowel in je lichaam als in je hoofd. Ouroubouros wil je graag kennis laten maken met deze vorm van ontspanning en verdieping.

Door aandacht te geven aan de yogaposes, je te focussen op je ademhaling en de groepsenergie, zal je merken dat yoga je veel oplevert.

Welke type yoga wordt er gegeven?

Er is veel informatie over yoga te vinden op het internet. En er zijn vele stromingen binnen de yoga. Op Ouroubouros bieden we de oudste vorm, Hatha yoga, aan. Bij deze vorm van yoga ligt de nadruk op het leren beheersen van de adem en het lichaam.

Ook maak je kennis met Yin yoga ( we nemen meer tijd voor de poses) en Flow yoga ( we stoppen niet tussen de poses maar vloeien van de ene naar de andere pose).

Hoe groot is de groep?

We werken met minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers in een groep. Deelnemers komen uit verschillende richtingen en leeftijden. Met allemaal met hetzelfde verlangen om yoga uit te oefenen, te ontspannen en plezier te hebben.

Ik ben geen zweverig type, is deze yogaworkshop geschikt voor mij?

Jazeker, ook als je niets of weinig met spiritualiteit hebt zul je onze yogaworkshops kunnen waarderen. Neem deze week gewoon de tijd voor jezelf. Om te ontspannen en te genieten. Dat is heel erg aards, vind je ook niet?

Op welk niveau wordt er lesgegeven?

Onze docenten zijn zeer ervaren in het begeleiden van deelnemers met verschillende niveaus. De oefeningen zijn voor zowel beginners als voor meer ervaren beoefenaars geschikt.

Ook als meer ervaren beoefenaar kun je deze week alle aandacht aan jezelf geven. Uiteindelijk gaat het niet om de moeilijkheidsgraad van de oefeningen, maar om de intensiteit en aandacht die je aan elk moment geeft.

Je kunt zonder ervaring meedoen

Ja hoor, het is niet nodig om ervaring te hebben met yoga. De lessen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Je hoeft niet op je hoofd te kunnen staan (maar dat mag natuurlijk wel).

Bij de yogaworkshop gaat het om ontspanning en plezier. Aan het eind van de week heb je veel geleerd en tegelijkertijd ben je volledig ontspannen.

yogavakantie in frankrijk

Kies voor deze yogavakantie…

  • als je een week lang alle aandacht voor jezelf wilt
  • en ontspan aan en in het zwembad, middenin de natuur en met veel lachen!
  • geniet van de heerlijke vegetarische maaltijden
  • laad je tegelijkertijd op met nieuwe energie…

button-oranje-balk-check-of-boek-pijl-breed-2

Klik hieronder voor meer praktische informatie. Kijk je via tablet of mobiel? Klik dan op het icoon met de 3 liggende streepjes.

[rtbs name=”praktische-info”]