Kom genieten van deze inspirerende creatieve workshop. En vind je ontspanning op onze prachtige plek!

tekenvakantie Ouroubouros workshop

Op Ouroubouros is alles geregeld om je te laten genieten van je creativiteit

Te weinig tijd om lekker te tekenen is een veelgehoorde reden dat mensen bij ons reserveren. Wil jij nu ook eens de tijd nemen om in alle rust en ruimte je te verdiepen in kleuren, vormen en materialen? Op onze locatie schijnt overwegend de zon en kun je heerlijk buiten aan de slag met je creativiteit. Zin gekregen? Mooi! Boek dan nu, want dan is deze workshop tekenen geschikt voor jou…

[rtbs name=”tekenen”]

Bekijk de video en proef de sfeer van Ouroubouros…

Wat kun je verwachten van de tekenworkshop?

De inhoud van de tekenworkshop is als volgt. Elke middag na de lunch ga je aan de slag onder de begeleiding van Ron.

Je wordt door hem op weg geholpen in de opstartfase, zodat je daarna alle ruimte hebt om zelfstandig door te werken.

We kijken eerst naar je wensen

Op de eerste dag gaan we groepsgewijs kijken naar alle wensen en ideeën. Heb je nog geen idee?

Dan zijn er verschillende boeken ter inspiratie aanwezig, die je zeker op weg helpen. Je kunt kiezen voor een landschap, voor een stilleven of een abstract werk.

Schetsen geeft je de ruimte om te creëren

We leren je, als dat nodig is, de basistechnieken aan die nodig zijn om op de juiste manier te beginnen. Je zult snel merken dat je door simpele oefeningen al tot mooie resultaten kan komen.

Het is altijd handig om eerst te beginnen met het maken van een aantal schetsen. Door het schetsen krijgt je idee meer vorm. Het oefenen met verschillende materialen brengt je vaak ook nieuwe inspiratie.

Je hebt geen ervaring nodig om te tekenen

Het klopt, ook zonder ervaring, maar wel met de behoefte om je creatief te uiten, kun je aan deze workshop mee doen. Je zult zien dat met enkele simpele adviezen je aan de slag kunt.

Creëren is een spannend iets en het creatieve proces zorgt vaak voor onverwachte wendingen. En juist het onverwachte maakt het speels en geeft energie.

Al snel ben je zelfstandig aan het tekenen

Gedurende de week bespreken we af en toe met elkaar het ‘work in progress’. Hierdoor zie je wat en hoe anderen werken en dat geeft je zeker inspiratie voor je eigen creatieve proces.

Aan het einde van de week is er een kunstroute op de locatie, waar we, onder het genot van lekkere hapjes, ieders werk bewonderen.

Op Ouroubouros is alles geregeld om je te laten genieten van je creativiteit

Te weinig tijd om lekker te tekenen is een veelgehoorde reden dat mensen bij ons reserveren. Wil jij nu ook eens de tijd nemen om in alle rust en ruimte je te verdiepen in kleuren, vormen en materialen?

Op onze locatie schijnt overwegend de zon en kun je heerlijk buiten aan de slag met je creativiteit. Zin gekregen? Mooi! Dan is deze workshop tekenen geschikt voor jou.

workshop tekenen Ouroubouros

Kies voor deze creatieve vakantie…

  • als je een week lang alle aandacht voor jouw creativiteit wil
  • voor overheerlijke gezonde vegetarische maaltijden
  • ontspan en laad je tegelijkertijd op met nieuwe energie…

button-oranje-balk-check-of-boek-pijl-breed-2

Klik hieronder voor meer praktische informatie. Kijk je via tablet of mobiel? Klik dan op het icoon met de 3 liggende streepjes.

[rtbs name=”praktische-info”]