Theater vakantie in Frankrijk

spelers spelen een improvisatie scene tijdens theater vakantie in Frankrijk

Theater tijdens je vakantie – Leer improviseren

Deze theater vakantie is echt voor jou als je van spelen en improviseren houdt. Je gaat vanuit het niets iets creëren, met alleen jezelf en de andere spelers van de groep. De gevarieerde speloefeningen gaan je zeker veel lol opleveren. Nieuw dit jaar – je kan meedoen met de Masterclass – De vloer op!

Kleinere groep wegens Corona
Je improviseert deze week met 7 andere enthousiaste deelnemers. De ruimte is ruim, 6 x 12 meter, hoog en open aan de lange zijde. Er is dus voldoende natuurlijke ventilatie en je kunt genoeg afstand houden. We zorgen dat de speloefeningen passen bij de maatregelen van social distancing. Hierdoor loop je geen risico.

Improviseren geeft ruimte

Je gaat ervaren dat theater maken, en in het bijzonder improviseren, je in je lijf brengt en niet in je hoofd. Je komt (meer) in het nu. Waar je niet bezig bent met ‘wat het moet zijn’ of ‘wat je er aan hebt’. Je gaat ruimte voelen om dingen uit te proberen. Dat is te gek, toch?

Wat levert deze theatervakantie jou op?

Aan het eind van de theatervakantie heb je veel op de vloer gespeeld, veel geleerd en tegelijkertijd ben je volledig ontspannen. Door deze cursus voel je je lichter, speelser en vrolijker. Je beleeft jezelf en de wereld om je heen intenser en met een blije blik :-)


Data 2021
14 tot 21 augustus – VOL

Prijs
Vanaf E 675,- is er een plek voor jou…
Bekijk de prijzentabel…

Inclusief
– Improvisatieworkshop
– 7 overnachtingen
– 3 maaltijden per dag

Inspirerende cursus
Sinds 2011 de plek voor enthousiaste singles
9+ score van onze gasten
Prachtige locatie met zwembad
Ontspanningsmassages
Mooie combi van creativiteit, ontspanning en genieten
Kleinere groep wegens Corona
Je improviseert deze week met 7 andere enthousiaste deelnemers. De ruimte is ruim, 6 x 12 meter, hoog en open aan de lange zijde. Er is dus voldoende natuurlijke ventilatie en je kunt genoeg afstand houden. We zorgen dat de speloefeningen passen bij de maatregelen van social distancing. Hierdoor loop je geen risico.

Wat ga je deze improvisatieweek doen?
Elke dag ga je aan de slag met een andere improvisatievorm en -techniek. Emoties, stem, houding, samenspel, conflict en scèneopbouw komen allemaal aan bod. Je werkt solistisch, in groepjes of met de hele groep en er wordt binnen en buiten op locatie gespeeld.

Tip voor oud-deelnemers!
Door de vele verschillende speloefeningen en -opdrachten is zijn de improvisatie-workshops elke keer weer anders! Kom gerust weer.

Je leert deze week...
- Ja’ te zeggen tegen alles wat er is
- verschillende improvisatievormen en - technieken
- je creatieve impulsen te volgen en te vertalen in spel
- theatrale scènes te creëren
- samen te spelen, zodat het een feest wordt op de vloer!

Elke dag een andere improvisatievorm
[Lees meer]
Data 2021
14 tot 21 augustus - VOL

Prijs
Deze vakantie is vanaf E 675,- tot E 975,- te boeken

Inclusief
– Improvisatieworkshop
– 7 overnachtingen
– 3 maaltijden per dag

Zomer 2021 
Eigen tent/camper/caravanE 675,- p.p.
Ouroubouros tent (basistent met lattenbodem en matras)E 725,- p.p.
Ouroubouros tent extra (Ruime hoge 2-persoonstent met echt bed en matras, stoel, kledingrek en wollen deken)E 775,- p.p.
3-persoonskamerE 775,- p.p.
2-persoonskamer E 875,- p.p.
1-persoonskamerE 975,- p.p.

Isaäk Hofland studeerde in 2008 af aan de Toneelacademie Maastricht en is sindsdien werkzaam als freelance acteur. Na zijn studie speelde hij bij verschillende theatergezelschappen in Nederland en Vlaanderen.

Sinds 2011 is actief als producent en regisseur van verschillende projecten en evenementen. Dit doet hij onder de vleugels van zijn eigen bedrijf WITKONIJN.
”Lief Ouroubourosteam, met rust en warmte hebben jullie ons ontvangen. Vanaf de eerste minuut was de gemoedelijkheid en gastvrijheid voelbaar.

Ik mocht mijzelf zijn, maar veel meer dan dat, vurrukkuluk experimenteren met kleine stukjes zelf en daarmee langzaam groeien in een oude passie, toneelspelen. Hij is er nog en weer! Mijn doel is bereikt, met heel veel dank aan jullie allemaal!”
Nan, 40 jaar, dramatherapeut


Lieve Ouroubouros mensen, wat heb ik genoten van deze vakantie! Ik heb nog nooit zoveel gelachen als afgelopen week en genoten van de mooie ontmoetingen. Theater maakt vrij en het was gaaf om te ontdekken hoe je hierin jezelf kunt ontwikkelen en ontdekken.

Bedankt groep, voor alle gezelligheid en vertrouwen! Ik zal het lekkere eten, het prachtige uitzicht en dit gevoel missen… Tot ziens!
Martine, 30 jaar, Applicatiecoördinator in de Zorg
Gratis - Rek & Stretch in de ochtend
Elke ochtend voor het ontbijt kun je gratis meedoen met de wakkermaak-oefeningen. Het zijn simpele zachte oefeningen om langzaam wakker te worden en fris de dag te starten.

Boek een massage
Tijdens deze week kun je jezelf verwennen met een ontspanningsmassage. Kies uit een oliemassage of een shiatsu-massage.

Proef de sfeer van de theaterworkshop…

Heb je vragen?

Deze vakantie is…

Inclusief

  • inspirerende workshop
  • 7 overnachtingen
  • ontbijt, lunch, 3 gangen-diner
  • koffie, thee, water
  • gratis rek en stretch in de ochtend

Exclusief

  • reis naar Ouroubouros
  • drank – alcohol en sap
  • massage
  • excursies

Lees ook onze blogs…

Improviseren vanuit stilte en met lege handen…

Er vol voor gaan…

Zeg eens Ja en je krijgt een leven vol avontuur…