Reizen naar Ouroubouros

auto op plattegrond van Frankrijk

Er zijn goede verbindingen naar ons, per trein, auto of vliegtuig. En we kunnen je ophalen van het treinstation Montmoreau, dat ligt enkele minuten rijden van ons vandaan.

Tip - Trein op tijd boeken
De goedkoopste tickets komen vrij vanaf 3 a 4 maanden voor je reisdatum. Je kunt dit zelf online boeken via de treinreiswinkel.be Of neem contact met hen op en geef opdracht om je ticket door hen te laten boeken. Dat kun je weken van te voren met ze afspreken.

Er zijn verschillende verbindingen mogelijk, met een of meer overstapmomenten, dus laat je goed adviseren. Zij geven persoonlijk advies en voor een klein bedrag regelen ze alles (treinticket, metrokaartjes en evt. hotelovernachting) voor je.

De TGV rijdt van Antwerpen naar Angoulême in 6 uur. Vanaf Angoulême gaat er een trein naar Montmoreau. Deze rit duurt ongeveer 30 minuten. Het station ligt enkele kilometers van onze locatie. We komen je ophalen op afgesproken tijden van het station Montmoreau, a € 5,- p.p. per rit. Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk

Bordeaux - Montmoreau ↔

Bordeaux - Montmoreau Zaterdag aankomstdag 18.58 ➔ 20.13 Prijs E 18,- (2e klas)

Montmoreau - Bordeaux Zaterdag Vertrekdag 09.08 ➔ 10.16 Prijs E 18,- (2e klas)Angouleme - Montmoreau ↔

Angouleme - Montmoreau Zaterdag aankomstdag 18:32 ➔ 18:50 Prijs E 7,70 (2e klas)

Montmoreau - Angouleme Zaterdag vertrekdag 08.00 ➔ 08.32 Prijs E 7,70 (2e klas)

Auto
De afstand van Antwerpen naar onze locatie (Les Gouillères, 16190 Juignac) is bijna 800 km. Als je gebruik maakt van de tolwegen en als je vroeg in de ochtend vertrekt (i.v.m. de spits rondom Parijs) kun je deze afstand in circa 8 uur rijden. Routebeschrijving: Antwerpen – Lille – Parijs – Orleans – Poitiers – Angoulême – Juignac We hebben een praktische routebeschrijving gemaakt, met een route langs het westen en oosten van Parijs, die je kunt downloaden en printen.

Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk
Tip - Samen reizen met de auto
Zoek je iemand om samen met de auto te reizen? Of kom je met de auto en neem je graag andere gasten mee? Geef het dan door bij je reservering. Wij doen ons best om te bemiddelen. Uit ervaring weten we dat het bijna altijd wel lukt. Het scheelt in de kosten, is milieuvriendelijker en vaak ook nog gezelliger.

Autohuur vanuit België
Wil je flexibel zijn in je vakantie? Dan is het een goed idee om een auto te huren. Alleen of samen met andere gasten. Door de kosten te delen betaal je nog geen 150,- per persoon voor een retourreis (op basis van 4 personen per auto). Wij helpen je met het in contact brengen met andere gasten die dit ook willen. Geef het op bij je reservering. Voor autoverhuur in België kun je bijvoorbeeld terecht bij Hertz.

Vliegtuig
Je kunt vliegen naar Bordeaux of Bergerac en van daaruit de trein nemen naar Montmoreau. De volgende vliegtuigmaatschappijen bieden goedkope tickets aan.
Ryanair.com
Easyjet.com
Transavia
KLM/Air France
Praktische zaken -Google Maps - kaart van Charente Frankrijk