Verwen jezelf en boek een massage…

Op Ouroubouros verwennen onze masseurs je met een heerlijke massage. Een uur totaal gewijd aan jezelf. Bedoeld om je volledig te laten ontspannen,  zodat je beter in staat bent om te genieten van alles dat er is.

Je kunt in de zomer kiezen uit een klassiek olie-massage of uit een shiatsu-massage. In het voor – en najaar zijn alleen de olie-massages te boeken.

Klassieke massage met olie

ontspanningsmassage met olie in Frankrijk
Hanneke is een zeer ervaren masseuse. Door olie en aanrakingen ontspant zij je lichaam en geest.

Hanneke geeft je een heerlijke oliemassage tegen een voordelige prijs. Zij is een gediplomeerd masseur met ruime ervaring in de klassieke massage. Zij combineert dit o.a. met drukpuntenmassage en rebalancing.

Je wordt gemasseerd op een massagetafel waar je met geurloze olie wordt ingesmeerd. Veel gasten hebben al een massage van haar ervaren en ze zijn alle reuze enthousiast.

Shiatsu massage met kleren aan

shiatsu massage in Frankrijk
Bij een shiatsumassage hou je de kleren aan. Door het werken met drukpunten op het lichaam kom jij tot rust.

Shiatsu komt uit Japan en verschilt van de klassieke massage. Er wordt niet met olie gewerkt. Je ligt op een futon op de grond en je houdt je kleren aan. De masseur brengt jouw lichaam in beweging en gebruikt daarbij duimen, handpalmen, en vingers.

Deze worden gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij gebruikt de masseur geen spierkracht, maar haar eigen lichaamsgewicht.

Boeken van een massage

Op de locatie kun je op dag en tijd intekenen. De kosten zijn E 50,- voor 60 minuten.