Ontspan op onze prachtige locatie met heerlijk zwembad en mooi uitzicht…

Laat je zakken in de gemoedelijke sfeer

Je verblijft in de prachtige streek Charente, grenzend aan de Dordogne. Onze locatie ligt tussen Limoges en Bordeaux in en bevindt zich in een dorpje van maar 3 huizen.

Het ligt heerlijk rustig afgelegen in de glooiende natuur, omgeven door akkers met mais, tarwe en zonnebloemen. De plek bestaat uit verschillende karakteristieke gebouwen rondom een open groene binnenplaats.

Met liefde opgeknapt Frans herenhuis

Als eerste heb je het met liefde opgeknapte Charentaise huis. Met mooie originele details zoals de houten trap met krullende trapleuning of de prachtige tegelvloer ademt het huis een nostalgische sfeer uit.

De inrichting is basic en het sanitair is modern. In het huis bevinden zich 1-, 2-, 3-persoons slaapkamers.

Bekijk het foto-album van onze locatie

Klik op onderstaande afbeelding en proef de sfeer van de locatie. Zoek naar de pijltjes bovenaan of aan de zijkant om nieuwe foto’s te bekijken.

Romantische slaapkamers met goede bedden

De bedden zijn ruim en slapen perfect. Je krijgt 2 handdoeken voor eigen gebruik. Vanuit bijna alle kamers heb je een prachtig uitzicht over het franse glooiende landschap.

Er is ruim voldoende sanitair aanwezig, waaronder 2 badkamers met ligbaden. In het huis bevinden zich ook 4 moderne toiletten en 3 douches. Buiten kun je ook gebruik maken van het eco-toilet.

Locatie met zwembad en ruim overdekt terras

Links van het huis ligt in de zon het ruime zwembad en overdekt terras. Er is plek genoeg om van de zon en van de schaduw te genieten.

Neem een duik om af te koelen en rust lekker uit op een van de vele ligstoelen. Of trek je terug in de schaduw om te genieten van een goed boek, van de stilte of de mooie omgeving.

Slapen in de gezellige kleine boomgaard

Tegenover het huis bevinden zich enkele open, overdekte en koele ruimtes die goed te gebruiken zijn als creatief atelier. Achter deze ruimtes leidt een smal pad je naar een kleine gezellige boomgaard.

Hier is plek voor maximaal 5 tenten. Er is een eco-toilet aanwezig, ander sanitair bevindt zich in het Charentaise huis.

Grote studio voor workshops yoga en theater

Aan de rechterkant van het huis bevindt zich de grote studio. Een gerenoveerde schuur waar verschillende workshops worden gegeven.

Zonder je af in de tuin met geheimzinnige hoekjes

De tuin die rondom het huis loopt heeft veel geheimzinnige hoekjes om je af te zonderen. Voor het grote huis kun je genieten van het prachtige uitzicht over het heuvellandschap.

Wifi aanwezig

Er is draadloos internet. Je kunt altijd je mail checken en versturen.