Echt genieten van je vakantie kan pas als je ook lekker eet

Applaus voor het eten, het moet niet gekker worden!

Het eten op Ouroubouros staat op een hoog niveau. Wij vinden dat je echt pas kunt ontspannen en genieten als je ook lekker en goed eet. En daar zorgen onze koks voor.

Wij zijn zeer blij dat we werken met ervaren en enthousiaste koks en hun assistenten. Het is niet ongebruikelijk dat er geapplaudisseerd wordt bij het opdienen van al dat lekkers. En dan zeggen we niets teveel.

Eten als God in…

Onze koks zijn allemaal gepassioneerd als het om koken gaat. Zij creëren elke dag een 3 gangen-diner. Allemaal doen ze hun uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken.

Alles wordt vers bereid en waar mogelijk wordt er met biologische en plantaardige producten gekookt.

Ontbijt en lunch

Onze vrijwilligers zorgen voor het ontbijt en de lunch. Er is elke ochtend vers brood, yoghurt en fruit, crackers met zoet beleg of kaas. Vaak worden er ook croissants of chocolat au pain uit de oven getoverd. Er is altijd koffie, thee en sap aanwezig.

Tijdens de lunch is er naast vers brood en heerlijke Franse kazen, ook iets extra’s. Dat kan een soep zijn, een quiche of een salade. Laat je verrassen door onze keukenprinsessen en geniet. Daar is het toch voor?