Echt genieten van je vakantie kan pas als het eten ook lekker is

Applaus voor het eten, het moet niet gekker worden!

Het eten op Ouroubouros staat op een hoog niveau. Wij vinden dat je echt pas kunt ontspannen en genieten als je ook lekker en goed eet. En daar zorgen onze koks voor. Wij zijn zeer blij dat we werken met ervaren en enthousiaste koks en hun assistenten. Het is niet ongebruikelijk dat er geapplaudisseerd wordt bij het opdienen van al dat lekkers. En dan zeggen we niets teveel.

eten maaltijden diner in Frankrijk

Ik heb zo genoten van het eten, elke avond weer! Het was vers, gezond en lekker van smaak. Nu ben ik geen echte vegetariër, maar vlees heb ik deze week echt niet gemist. Ik was altijd weer verrast wat ik op mijn bord zag. Wat heerlijk die verwennerij. Dank je wel!
Geer, 55 jaar, loopbaancoach/adviseur

Eten als God in…

Onze koks zijn allemaal gepassioneerd als het om koken gaat. De een heeft ruime ervaring in de professionele Franse keuken. De andere heeft als ervaren hobbykok meer ervaring met de alternatieve keuken. Allemaal doen ze hun uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Alles wordt vers bereid en waar mogelijk wordt er met biologische producten gekookt. Bekijk de foto’s van de heerlijke maaltijden in het fotoalbum Eten.

dineren bij Ououbouros

Proef de sfeer op Ouroubouros en bekijk de korte video over het eten! (1.37 min.)

 Ontbijt en lunch

Lunch met zelfgebakken brood, kaas en saladeOnze vrijwilligers zorgen voor het ontbijt en de lunch. Er is elke ochtend vers brood, yoghurt en fruit, crackers met zoet beleg of kaas. Vaak worden er ook croissants of chocolat au pain uit de oven getoverd. Er is altijd koffie, thee en sap aanwezig.

Tijdens de lunch is er naast vers brood en heerlijke Franse kazen, ook iets extra’s. Dat kan een soep zijn, een quiche of een salade. Laat je verrassen door onze keukenprinsessen en geniet. Daar is het toch voor?

Recept van Rolf

Groenterolletjes

Voor het eten worden groenten opgeroldIngrediënten: Courgette, paprika, wortel, spinazie

  • Courgettes en wortels in dunne plakken snijden (gaat beste met kaasschaaf) en voor 1o tot 12 minuten langzaam op 180 graden laten grillen in de oven.
  • Verschillende paprika’s (geel, oranje en rood) in zijn geheel voor 12 tot 15 minuten op 180 graden in de oven bakken. Daarna even af laten koelen op bakpapier en ontvellen.
  • Spinazie roerbakken met uitje.
  • Als alle ingrediënten zijn voorbereid ga je deze dakpansgewijs op bakpapier of aluminiumfolie neerleggen. Courgette, wortel, paprika, courgette… etc. De spinazie doe je er als laatste bovenop. Besprenkel het geheel met olie, zout, rozemarijn en tijm.
  • Het  pakket van groenten van onder naar boven oprollen met behulp van het bakpapier.  Zorg dat je het bakpapier niet mee rolt. Het wordt uiteindelijk een grote rol van groenten. Omwikkel het met het bakpapier en gaar het nog een paar minuten in de oven. Dan in plakken snijden en mooi serveren op het bord.

Smullen maar!